İSTANBUL / KADIKÖY - İlhami Ahmed Örnekal İlkokulu

Mrt

Cumhuriyetimizin 100. yılında, ecdadımızın mirası olan büyük zaferimizi “ruhumuzda var” mottosu ile çoşkuyla kutlamanın ardından bu yıl da ruhumuzda hiç eksilmeyen bir inançla kutlamaya ve ecdadımızı anmaya devam ediyoruz.

2023 ve 2024 yıllarında savunma sanayinde, ülkemizin geleceği için atılan büyük adımlarla ilerlemeye devam ederken Cumhuriyetimizi kuran ve Çanakkale’de bize zafer yaşatan yüce ve saygı değer iradenin izinde, aynı inançla:

Şan, Şeref, Tarih “Bizim Çanakkale” diyoruz ve Çanakkale Muharebeleri’nin 109. yılında aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

"Büyük zaferler, yalnızca büyük milletler tarafından kazanılabilir..."
- Mustafa Kemal Atatürk

Mrt

Haz

Okulumuzun da dahil olduğu Vitaminlerin Gücü Adına adlı eTwinning projesi kapsamında Papatyalar Sınıfı 9 Mayıs eTwinning Gününün 10.yılını  etkinliklerle kutladı.