İSTANBUL / KADIKÖY - İlhami Ahmed Örnekal İlkokulu

İlhami Ahmed Örnekal İlkokulu

Bağdat Cad.No 219 ÇİFTEHAVUZLAR/KADIKÖY
Vizyon
Çağın gerektirdiği normlara göre en iyi eğitim ve öğretimi vererek yaşamın tüm alanlarında yaratıcı, çevre bilinci gelişmiş, farklı kültürlere saygılı, duyarlı, dinleyen, izleyen, araştıran ve yorumlayan başarılı öğrenciler yetiştirerek Türkiye´nin öncü ve lider bir kurumu olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin öğrenme ihtiyaçlarını gözeten ve bireysel farklılıklarını önem- seyen bir yaklaşımla, Atatürkçü düşünce ışığında; çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatarak, paylaşımcı, katılımcı, sorgulayan, özgüveni gelişmiş bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tekli
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun Kadıköy ilçe merkezine uzaklığı 3.3 km , İstanbul il merkezine uzaklığı ise yaklaşık 20 km´dir. (İl merkezi olarak Eminönü baz alınmıştır.)