İlhami Ahmed Örnekal İlkokulu

Belgegeçer : 02163862525
WEB http://iaornekalilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Bağdat Cad.No 219 ÇİFTEHAVUZLAR/KADIKÖY
VİZYON : Çağın gerektirdiği normlara göre en iyi eğitim ve öğretimi vererek yaşamın tüm alanlarında yaratıcı, çevre bilinci gelişmiş, farklı kültürlere saygılı, duyarlı, dinleyen, izleyen, araştıran ve yorumlayan başarılı öğrenciler yetiştirerek Türkiye´nin öncü ve lider bir kurumu olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizin öğrenme ihtiyaçlarını gözeten ve bireysel farklılıklarını önem- seyen bir yaklaşımla, Atatürkçü düşünce ışığında; çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatarak, paylaşımcı, katılımcı, sorgulayan, özgüveni gelişmiş bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Tekli
Saatler : 08:50 - 16:00
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Sayısı:1
Ulaşım : Okulumuzun Kadıköy ilçe merkezine uzaklığı 3.3 km , İstanbul il merkezine uzaklığı ise yaklaşık 20 km´dir. (İl merkezi olarak Eminönü baz alınmıştır.)
Yerleşim Yeri :